9 Aralık 2011 Cuma

Işaret, illuminati, türkiye!..

Soru:
Signs/İşaretler filmininde;şu bodrumda kapana kısıldıktan sonra uzaylıların gittiklerini farkedip dışarı çıkıyorlar ya.

İşte o çıkış sırasında merdivenlerden çıkarken ilk gördükleri şey olan pencerede hangi simgeler vardı?

Ve bu simgelerin kehanetlerle alakası neydi?

Bakalım ilk kim tutturacak?

İpucu iki simge bir ülkenin bayrağında var!

--------


Cevap:

Birinci olarak herkesin garipsediği "uzaylılar" madem sudan korkuyor üçte ikisi su olan dünyaya neden saldırıyorlar sorusuna cevap vereyim kendimce?

Kova burcunun asıl adı Aqua'dır;bunun nedeni simgesinin kovadan dökülen su olmasıdır.Orada kovadan dökülen su "bilgi"yi sembolize etmektedir.Tıpkı bu filmde olduğu gibi...

Oktay Sinanoğlu "İlluminati"nini gücünün gizlilikten geldiğini ve bu konu hakkında halk bilgilenirse güçlerini yitireceklerini söylemişti.

"Kafir",gerçeğin üstünü örtenler demektir;yani gerçek bilginin üstüne örtüp,yalan söyleyenler.

İllluminati örgütünün yürütme kurulu olan "CFR" Arapça'da "Kafir" diye okunur.(İlluminati/Texe MARRS)

İlluminati örgütü "Firavun Dönemi" Mısır'ını örnek alır yani topluluklar piramit şeklindeki kast sistemine ayrılır ve en tepe de seçkinler olur!

Firavun Dönemi Mısır'ı "Orion"a tapınmıştır;Simgesi "Tek Göz"dür.Yani İlluminati'nin simgesi.

"Yecüc-Mecüc" başlığında bir Türk din adamının yazdığı kitapla ilgili bir söyleşi sunmuştum ve bu söyleşi deki uzaylı tipinin biraz daha uzunun bu filmde kullanıldığını görüyoruz.Ve o söyleşi de "Yecücü-Mecüclerin" uzayda ki yerlerinin nereleri olabileceğine dair bir kaç ihtimal vardı;bunlardan biri de "Orion"du!

Bu filmdeki tiple ABD Derin Hükümeti'nin 51,Bölge de temas halinde olduğu iddiaları var.Ve bu ülke de çok sayıda insan uzaylılar tarafından deney için kaçırıldığını iddia ediyor!"Siyah Giysili adamlar" efanesini de unutmayalım...

Örnekleri burada kesip,sadede geliyorum!

Kehanete göre;insanlar İlluminati'nin son saldırısında yani bütün dünya da "Tek Dünya Devleti"ni ilan etmeye başlayacağı zamanlarda en büyük direniş "Türkiye"de ve Türkler tarafından başlatılacak!

Nasıl ki 19 Mayısla başlayan Kurtuluş Savaşı'nı Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanan Türk Milleti; o sıralarda dünyanın "dörtte üçüne" tekabül eden sömürge devletlerine ilham verdiyse ve sonrasında bu ülkeler "Türk Kurtuluş Savaşı"nı örnek alarak bağımsızlıklarını kazandıysa!(Buna Che ve Fidel'in önderliğindeki Küba Devrimi'de dahil;o harekette Atatürk'ün gemiyle Samsun'a çıkması örneğini baz alarak yine bir gemi de başlamıştı!)

Çanakkale'de "üstüne bir bulut inmesiyle kaybolan Anzak Taburu"nu duymuşsunuzdur,En kritik savaşlarımızda ordunun en önlerinde çarpışan "Yeşil sarıklıları da...",ya da Kıbrıs çıkartmasında ki;"uçaklarda ki adresi ve kimliği belirsiz pilotları da"...vb

Atatürk ile "Pera Palas" ta kim görüştü,O'na ne anlatıı?Atatürk'e verdiği kilimde neden 10 tane Kasımpatı çiçeği vardı(Eskiden kasımpatı/krizantem mezarlara konulurdu);neden Roma rakamıyla kilimde saat 9:07 yazıyordu?

Atatürk neden o buluşmadan sonra masonların üstatlık tekliflerini red etti neden sıkı bir hazırlıktan sonra tüm tarikatlar gibi mason tarikatını da kapattı?(Bunlarında simgesi "Tek Göz"dür!)

Bu toprakların Türklerde kalmasının gerektiğini düşünen bir güç mü vardı?

Peki İlluminati'nin "Kudüs merkezli Dünya Krallığı"nı kurması için asıl hedefte kim var?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Gelelim tekrar kehanete:

Filmde ilk kurtuluş hareketi nerde başlıyordu?

Cevaprtadoğu civarında!

Peki o çıkış sahnesinde Mel Gibson ve çocuklarının üzerine Güneş neyin üzerinden vuruyordu?

Pencerenin üzerinde ki "AY-Yıldız" şekillerinin üzerinden!

Yani güneş önce "Ay-Yıldızlılara" onların üstündende insanlığa doğacak!


Size ARslan Bulut'un bir yazısından alıntı yapıyım;hem ne tür bir tehdit altında olduğumuzu hem de Bilge Kağan'ın konuyla ilgili sözlerini öğrenmiş olursunuz!


Diğer taraftan, Kıbrıs elden giderken, iletişim organlarında Marduk ve Mars gezegenleri üzerinde bir fırtına koparılıyor... Son olarak dün Anadolu Ajansı bir haber yayınladı...

Haberde, NASAnın gönderdiği Fırsat adlı aracın, Kartal Krateri yakınlarında bulduğu yüzey şekli, Anatolia olarak adlandırıldı. Kıvrımlı yer çatlağının Kuzey Anadolu Fay Hattını hatırlatması sebebiyle, buraya Anadolu adı verildi deniliyor...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ise Türkiyenin alışık olmadığı bir terör tehdidi ile karşı karşıya olduğunu söylüyor!

Türkiye, ABD tarafından, gökyüzünde yıldırımlara sebep olan enerjinin bir noktaya toparlanıp yeryüzüne yönlendirilmesi diye tanımlanan deprem topu ile mi, ses dalgaları ile mi, virüs bombardımanı ile mi, neyle tehdit ediliyor, Türk halkının ve bütün insanlığın bilmeye hakkı var!

Ve ayrıca bu tür bahaneler üretip halkı korkulara sevkederek Kıbrısı teslim edenler, yarın Anadoluyu da teslim eder...

Ankaradaki sivil-asker bütün yetkililere sesleniyorum:
Amerikan kaynaklı Mars-Marduk hikayelerine kendinizi fazla kaptırmayın; onlar ancak cami bombalar...

Unutmayın ki, Bilge Kağan yüzyıllar öncesinden Ben Tanrı gibi gökte doğmuş Türk Bilge Kağan diye sesleniyor bütün Türk nesillerine...

Ve sözlüklerde Türk kelimesinin karşısında Mars gezegeni yazıyorsa bunun bilimsel ve tarihi bir anlamı var, değil mi?

Ve Kuranda benim ordum denilen ordunun Türk Ordusu olduğunu kimse reddedemiyor, değil mi?

Mehmet Akif, İstiklal Marşına Korkma diye başlıyor, Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavardan söz ediyor, değil mi?

Ve yine Bilge Kağan, Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir ki? diyebilmişse, bir bildiği vardı değil mi?

O halde düşünün ve kendinize dönün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder