17 Aralık 2011 Cumartesi

dünyayı yöneten mafyalar




para mafyaları : para basar, devletlere satarlar. istediklerinde istedikleri kriz,gelişme vb. her türlü ekonomik sosyal idari süreçi başlatır bitirirler. tüm merkez bankalarına sahiptirler. çook gizlidirler. "gizli bir el" dirler. piyasa yaparlar. üretim çeşidi miktarını planlar kontrol eder yönetirler.

silah mafyaları : her türlü savaş ve silah araç mühimmat üretimi satışı sevkiyatını yaparlar. istediklerinde savaş başlatır istediklerinde bitirirler.

ilaç mafyaları : sağlıkla ilgili her türlü gereksiz gerekli ilaçları insanlara ihtiyaçmış gibi gösterip üretip satarlar. gerektiğinde hastalık üretip bir müddet sonra da ilacını üretip yeryüzünü soyup soğana çevirirler. diledikleri yerde diledikleri kadar insanı hastalandırıp öldürebilirler.

gıda mafyaları : her türlü zararlı gıdayı üretip insanlara satarlar. dil zevkini okşayan ama sıhhatli olmayan gıdalara alıştırarak insanları dil zevkleri ve mideleri uğruna köleleştirirler. üretimi istedikleri gibi yönlendirirler. bilinçli toprak sahibi çiftçiler en büyük düşmanlarıdır. üretici ile tüketici arasında büyük ve her türlü haraç bariyeri koyarlar.

sigara mafyaları : fazla söze gerek yok. hem sigaraya sözde karşıdırlar hem de devamlı teşvik ederler. asıl görevleri modern çağ zulümleri ve işkenceleri (çoğu insanlar bunların farkında değildir) altındaki insanlara bir nevi uyuşturup uyandırmama görevi gören tütün ürününü satıp kurbanları teselli etmektir.
yer yüzünde yılda en az 3 trilyon dolarlık bir pazardır.

alkol mafyaları : her türlü alkolü yayarlar. sigaraya benzer bir üst kademe uyuşturma aletidir. bir çok çeşidi vardır. milletleri ve insanları aptallaştırma,uyuşturma,tembelleştirme,avutma,kölelik düzeninin devamını sağlama,... vb. amaçları ve hedefleri olan bir teşkilattır.

kumar mafyaları : insanlara verilen gaye-i hayat olan para biriktirmek ve çoğaltmak hedefinin tembelce ahmakça ve gayretsiz çalışmadan elde edilebileceği hissini içlerinde yerleştirip köleleştirme ve zulümlerin haklılığını sağlamaya yönelik derin bir faaliyettir. bir çok çeşidi vardır ve bireysel ve toplumsal olarak çook teşvik edilip özendirilir.

medya mafyaları : her türlü yalan,reklam vb. yayın yapan gerçeği gizleyen örten çok çaplı bir mafyadır. gazete,tv,dergi...

iletişim mafyaları : internet,telefon gibi araçları dinleyen ve gözetleyen derin istihbari bir mafyadır.

eğitim mafyaları : 3-80 yaş arasında herkese yanlış eğitim yöntemleri uygulayıp,yanlış bilgiler verip,yanlış yönlendirmeler yapıp köleleştirme ve zulüm düzeninin ilim ayağını oluşturan çok geniş çaplı bir mafyadır. bütün bildiklerimiz gözden geçirilmelidir zira bu eğitim mafyası her şeyi dilediği gibi öğretmekte gerçeği ve hakikati örterek köleleştirme düzeninin devamına yönelik çalışmaktadır.

SİYASİ MAYFALAR : DEVLET KURAR DEVLET BİTİRİR, DEVLETLERDE HÜKÜMET KURAR HÜKÜMET BİTİRİRLER.

HUKUK MAFYALARI: KÖLELEŞTİRMEYE YÖNELİK ADALETTEN UZAK HUKUK SİSTEMLERİNİ TOPLUMLARA DAYATIR VE UYGULATARAK ZULÜMLERE GÜYA ADALET KILIFI GİYDİRİP ZEMİN HAZIRLARLAR. GLOBALDİR.


BÜTÜN BU MAFYALAR TEK MERKEZ DE TOPLANIR. HEPSİNİN İÇİNDE FARKLI FARKLI GRUPLAR VARDIR. GLOBAL OLARAK HEPSİ İÇLERİNDE ÇEŞİTLİLİK GÖSTERİRLER. MERKEZ NASIL İSTERSE MAFYANIN YAPISINI ÖYLECE DEĞİŞTİRİR.

BÜTÜN BU MAFYALARIN BİRBİRLERİYLE DERİN VE ÇOK YÖNLÜ ETKİLEŞİM,İLETİŞİM,PLANLAMA VE ZAMANLAMASI VARDIR. HEPSİ MERKEZİ BİLMEZ. MERKEZ BUNLARIN DA ÜSTÜNDEDİR. MERKEZ MAFYA BUNLARIN HEPSİNİ BUNLAR DA FARKINDA OLMADAN VEYA KENDİNİ TAM BELLİ ETMEDEN KADEMEYE GÖRE GÖRÜNEREK YÖNETİR.

BU MAFYALARIN TEMEL KADROLARI YERYÜZÜNDE 10BİN KİŞİYİ BULMAZ. BU MAFYALAR DÜNYA NÜFUSUNUN %90 ININ ÇALIŞMASINI SAĞLAR VE ONLARI DOLAYLI VE DOLAYSIZ OLARAK İSTİHDAM EDERLER.

BU YAPILAŞMALARDA HER BİR MAHYA KENDİ İÇİNDE KADEMELİDİR VE HEPSİNİN DE MERKEZDE ÖZEL KADEMESİ VARDIR.

BU MERKEZ MAFYA GLOBALDİR. MERKEZ MAFYASI ÇOK ÜST DÜZEYDE BÜTÜN MAFYALARA EMRİNİ SÖZLÜ VE GİZLİ VE TEK DEFADA VERİR.

MERKEZ MAFYA DİLEDİĞİNDE BU MAFYALARI KENDİ İÇLERİNDE VE BİRBİRLERİYLE HER YÖNDEN ÇARPIŞTIRABİLİR,BİRLEŞTİREBİLİR. BU DURUM DA DAHA YÜKSEK BİR AMACA YÖNELİK OLARAK YAPILIR FAKAT O AMAÇ VE HEDEF AŞAĞIDAKİLER TARAFINDAN BİLİNMEZ.

MERKEZ MAFYA İSE EMİRLERİNİ DİREKT ŞEYTANDAN ALIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder