22 Şubat 2012 Çarşamba

TOPLUMLARI BÖLME VE YIKMA OYUNU


"Toplumlara çeşitli fikirleri atmalıyız, her fikir kendine taraftar bulacak ve bu sayede toplumların müşterek düşünmeleri yok olacaktır. Müşterek düşünceden yoksun olan toplumlar, bir hareket için kaldırıldığında kolları yana düşecektir." (YAHUDİ PROTOKOLLERİ)

Dünyadaki İslam dışı fikirlerin üreticileri Yahudilerdir.

1- Evrim teorisi (DARWIN) Yahudi.

2- Cinsel dürtüler (FREUD) Yahudi

3- Sosyalizm (MARKS) Yahudi, Komünizm Lenin Yahudi

4- Kapitalizm (ADAM SMiT) Yahudi



5- Faşizm (HİTLER) Yahudi

6- İzafiye Teorisi (ElNSTElN) Yahudi

7- Yıldız savaşları projesi (ABRAHAM) Yahudi

Bu fikirleri Yahudiler milletleri parçalayıp bölmek ve hakim olmak İçin icat etmişlerdir. Büyük düşünür MEVLANA Celalettini Rumi’nin Mesnevi isimli eserinden Yahudi ile ilgili bir kıssa: yahudi padişahın çok zeki bir veziri vardır, bir gün padişah bu veziri huzuruna çağırarak büyüyüp gelişmekte olan komşu bir Hıristiyan devletini nasıl yok edeceğini sorar. Yahudi vezir sen bana müsaade buyur önce Hıristiyanlığı öğrenip İncili ezberleyeyim der. Padişah müsaade eder Yahudi vezir İncil'in tamamını ezberleyip padişahın huzuruna gelip.

Şimdi der beni Yahudilikten dönüp Hıristiyan oldum diye idama mahkum et sonra bana devletin ileri gelen kişileri şefaat etsin, beni idamdan kurtarsınlar. Sonra beni Hıristiyan devletin içine sürgün et, Padişah vezirin dediklerini aynen yapar. Ve onu Hıristiyan devletin içine sürgün eder. Saf Hıristiyanlar Yahudi’yi tanımadıklarından onu gerçekten Hıristiyanlık uğruna ölümü göze almış bir kahraman zannederler.

Kurnaz vezir Hıristiyanlara vaazlar verir, onlara İncil’den ayetler okur. Onlar vezire hayran olurlar, sözlerini büyük bir dikkatle dinlerler. Yahudi vezir birden ortadan kaybolur, Hıristiyanlar üzülürler, veziri günlerce ararlar nihayet onu yalnız başına bir evde bulurlar.

Vezire efendimiz. bizi niye terk ettin sen bizim ulu önderimiz tek kurtarıcımızsın, senin gibi Hıristiyanlık uğrunda ölümü göze almış bir kahraman nerede buluruz. Ne otur aramıza gel, bize vaazlar ver biz senin yokluğuna dayanamıyoruz derler. Vezir onla­ra bana Isa'dan haber geldi, yakında Ölüp ona.kavuşacağım, vezirin bu sözleri üzerine Hıristiyanlar ağlamaya başlarlar, vah bizim kahramanımız, ulu önderimiz kurtarıcımız derler.

Yahudi vezirse saf Hıristiyanların bu haline içinden gülmektedir, Yahudi vezir yalnız kaldığı sure içerisinde tam on iki İncil yazar. Yazdığı bu İncillere bir biriyle çelişen hükümler koyar. İncilin birinde sen ne günah İşlersen işle AL­LAH c.c. seni affeder. Diğer İncil’de ise sakın AL­LAH (c.c.)'n affına güvenip günah İşlemeyesin der. Kendi yazdığı bu on iki incili Hıristiyan beylerinin başında bulunan on iki beye teker teker gizli bir şekilde birbirinden habersiz olarak verir.

Her beye şöyle tembih eder! Ben yakında ölüp İsa’ya kavuşacağım Isa bu incili sana vermemi bana bildirdi. Benden sonra hak senindir, kimseyi dinleme. ben ölmeden de sana bu incili verdiğimi kimseye söyleme. on iki beye de bu şekilde ayrı ayrı tembih eder.

 İncilleri beylere dağıttıktan sonra yüzüğündeki zehiri içip kendini Öldürür. Vezirin ölümünden sonra her bey elindeki İncil ile meydana çıkar. Hepsi de kendisinin doğru yolda olduğunu, hak üzere olduklarını bu nedenle kendilerine uyulması gerektiğini söylerler, Hıristiyan halk on iki vezirin arkasına bölünür, vezirlerin arasında müthiş bir savaş başlar. Yapılan savaş sonunda güçlü Hıristiyan devleti çöker. Hıristiyan halksa birbirini boğazlamıştır, bu sadece bir Yahudi vezirin oyunu idi, saf Hıristiyanlarsa kendi kitapları olan hakiki İncil’den haberleri olmadığından oyuna gelmiştir.


İşte Mevlana olayı mesnevide böyle anlatmaktadır. İnsanın aklına şöyle bir soru gelmektedir, acaba Mustafa Kemal de mi Osmanlı İmparatorluğuna aynı oyunu oynamıştı? Zira onun Ölümünden sonra Türkiye’nin durumu bundan farklı mı idi.

cumhuriyet ilanından sonra millet sağa sola parçalanmış, yüzde doksanının nüfusunda dini İslam yazan bu millet çeşitli kamplara bölünmüş, bir kısmı, sağcı, bir kısmı solcu, bir kısmı ırkçı, kimi Süleymancı, kimi Fethullahçı, kimi ışıkçı, kimi partici Müslüman, kimi eyyamcı, kimi de akşamcı olmuştu.

Şayet bu parçalanmalar Yahudi oyunu olmasaydı bu mil­let top yekun İslam cemaatinde birleşmiş olması gerekmez miydi, sağcı solcuya düşman solcu milliyetçiye düşman, milliyetçi İslamcıya düşman, Süleymancı imam hatipliyi beğenmez,  velhasıl kelam Müslümanlar arasında bir tefrikadır uzar gider, bu cemaatlerin başlarında olan kişiler kimlerdir? Niçin cemaatlerini Müslümanların kitabı olan Kuran'ın etrafında birleştirmeye çalışıp, bu laik ve de kafir düzeni yıkmaya çalışmazlar.

bunlar yoksa Yahudi vezirler midir. yoksa vezirin oyuna getirdiği beyler midir? Müslüman'ın bu oyunun içinde boğulup gitmesine neden göz yumuyorlar? Müslüman! Sana bu ihtilafları aşılayan beyleri dinleme onlara Allah (c.c.)'n şu mübarek Ayetini oku. "MUHAKKAK MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR. Kardeşlerinizin arasını birleştirin ve Allah (c.c.)'tan korkun." ""Top yekun Kuranıma sarılın, Sakın ayrılığa düşmeyin" ayetini her Müslüman iyi düşünmeli ve Müslüman kardeşine merhametle ve samimiyetle yaklaşmalıdır. Müslümanları kamplara bölmeye çalışan maksat sahibi kişilere karşı uyanık olmalıdır. Yoksa gidişat Siyonizm’in kazmış olduğu felaket çukuruna doğrudur. Tarih de bu çukura nice milletler yuvarlanmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder