15 Ocak 2012 Pazar

MERKEZ BANKASI VE PARANIN DEĞERİ


Şimdi bir ülkenin para basma hakkına rothschild`in sahip olması ne ifade ediyor tam olarak, açıklayalım

Merkez Bankası kafasına göre para basamaz. Bastığı her para karşılığında, devlet de hazineye o paraya karşılık gelecek şekilde değerli maden (altın) bırakmalıdır. Develuasyon denilen olay da, merkez bankası`nın, hazineye koyulan değerli madenlerin değerinden fazla para basmasıyla olur.

Neyse gelelim özete, bu abiler bastıkları her para karşılığında devlete borç vermiş oluyorlar ve karşılığında altın elde etmiş oluyorlar.

Şu an Amerika`daki her 1 doların karşılığı olacak şekilde altın, petrol, elmas devlet tarafından rothschild ailesine ödeniyor. ABD Doları`nın da halen dünyadaki en çok kullanılan para birimi olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.

İngiltere`de de böyle.

Hemen hemen her ülkede böyle.

Merkez Bankasının bağımsızlığını kaybetmesiyle, sevr antlaşması`nın imzalanması arasında bir fark yoktur. İki durumda da bağımsızlığınızı kaybedersiniz, kazandığınız her bir kuruşta bu abilerin cebini doldurursunuz, emeğiniz sömürülür.

Kapitalizmi dünyaya getiren adamlar bunlar, e tabi bu işin kitabını herkesten iyi biliyorlar.


not: amerikada para basma yetkisi devletin değil tamamen devletten alakasız  rothschild ailesinin elindedir.dolayısıyla dünyada bu serefsizlerin elinde..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder